Пахощі або ароматичні палички для гармонізації внутрішнього світу

Духовний розвиток, фізична рівновага, гармонійні відносини з навколишнім світом – три складові, без яких неможливо бути здоровим. Про це йдеться в медичній системі аюрведа, даоській практиці фен-шуй та езотериці. Для гармонізації внутрішнього світу застосовують різні медитації, ароматерапію та пахощі. Аромасвічки, аромапалочки та ароматизатори допомагають очистити будинок, створити атмосферу комфорту, провести магічний ритуал та використовуються для профілактики різних захворювань. Аромати завжди позитивно впливають на психологічний та енергетичний стан людини, життєві процеси та емоції людини. Вони допомагають відновити ауру, усунути комплекси, знайти кохання, здоров'я та щастя.

Властивості та класифікація

Ароматичні пахощі

Сьогодні ринок ароматизаторів пропонує широкий вибір аромапаличок, які відрізняються за кольором, складом та застосуванням. Пахощі випускаються різних відтінків: від світло-бежевого до темно-коричневого. Палички темного кольору мають більш насичений аромат у порівнянні зі світлими. Але так буває не завжди. Запах багато в чому залежить від складу пахощів: масла-наповнювача та основи. Чим вища якість масла та основи, тим запах чистіший і приємніший.

За властивостями пахощі можна поділити на п'ять груп:

Седативні – використовуються при негативних емоціях, пригніченості, фізичній втомі, роздратованості, депресії та песимізмі. До найефективніших представників цієї групи можна віднести неролі, лаванду, ваніль, бергамот, майоран, ветивер, ромашку, мелісу, ялицю, орхідею, шавлію, сандал та лотос.

Стимулятори – покращують пам'ять і увагу, підвищують працездатність, борються зі стомлюваністю, втомою, пасивністю, безсонням, надають бадьорості, підвищують настрій. До ароматів цієї групи належать: герань, розмарин, лаванда, лимон, кориця, ваніль, кипарис, грейпфрут, евкаліпт, сосна, гвоздика, мандарин.

Захисні – захищають від енергетичного вампіризму, зла, заздрості, ненависті та егоїзму. Захистити себе можна за допомогою ароматів ладану, анісу, гвоздики, каяпуту, кипарису, лемонграсу, мирту, ромашки та евкаліпту.

Адаптогени – покращують емоційний стан людини, підвищують комунікабельність, відкривають канали для отримання матеріальних та земних задоволень, усувають психічну напругу та заповнюють все тіло легкістю та світлом. До адаптогенних ароматів належать м'ята, базилік, ладан, евкаліпт, лаванда, троянда, герань, шафран та базилік.

Живлячі – оживляють і живлять виснажену ауру при перевтомах, стражданнях і душевних травмах. До ароматів, що живлять, відносяться бергамот, лаванда, лимонник, троянда, фіалка і чампа. Пахощі можна використовувати в будь-який час доби.

У денний час краще за все використовувати аромат троянди, евкаліпта та бергамота. Ці запахи допоможуть зберегти працездатність та сприятимуть хорошій концентрації уваги. У вечірній час добре запалити іланг-іланг і пачулі. Аромати допоможуть добре відпочити, заспокоїтися і набратися сил після робочого дня.

Види пахощів

Пахощі конуси

Сьогодні езотеричні магазини пропонують широкий вибір аромапаличок. Всі вони відрізняються якістю та, звичайно ж, виробником. Існують ароматичні палички сучасні та традиційні. Сучасні продаються у вигляді конусів та спіралей разом з гарною підставкою для пахощів з дерева, кераміки або металу.

Найпоширенішими з усіх видів аромапаличок є бамбукова соломинка. На неї наноситься вугільний порошок, просочений різними оліями чи сумішами меду і трав. Палички із цієї серії дуже низької якості. Мають різкий запах і виділяють надто багато диму.

Стружкові аромапалочки. Їх можна вважати натуральними, тому що при їх виготовленні використовуються якісні натуральні олії. Вони мають яскраво виражений цитрусовий, квітковий чи свіжий аромат.

Безосновні пахощі – найнатуральніші пахощі, які можна зустріти. За основу беруться натуральні інгредієнти: ароматична олія та суміші рослин. Аромат свіжий і натуральний. Мінусом цих видів є їхня крихкість.

До найвишуканіших пахощів відносяться японські, які мають традиційні та своєрідні аромати, які підходять чутливим людям. Вони мають ніжний і дуже легкий аромат. На жаль, в Україні такі палички зустрінеш нечасто. Частіше з все в магазинах ароматизаторів продаються тільки індійські або тибетські аромапалички.

Пахощі – відмінні помічники для відновлення енергетичного балансу всього людського організму.

Як роблять ароматичні палички

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]